Vaavinkaiset

Kevään ryhmä jää väliin voimassa olevien koronarajoitusten vuoksi. Seuraava ryhmä kesän jälkeen.

Suunnitelmissa on järjestää verkkotreffejä pienten vauvojen vanhemmille, seuraa ilmoittelua nettisivuiltamme sekä Facebookista (MLL Vesilahti).

Vaavinkaiset-vertaisryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti n. 2-6 kk vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmästä muodostuu oman näköisensä ryhmäläisten toiveiden mukaan; ohjatun laulu- ja lorutuokion lisäksi ryhmässä keskustellaan, kahvitellaan ja paneudutaan ryhmäläisten toiveiden mukaisiin aiheisiin.

Aika ja paikka

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Vesilahden kirkonkylän Tapolanpirtillä (Tapolantie 1).  Kymmenen tapaamiskerran jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa kokoontumisia oma-aloitteisesti.

Ohjaaja: Nina Kortesmaa

Hinta

Vaavinkaiset on ilmainen MLL:n Vesilahden paikallisyhdistyksen jäsenille, muilta 25 € sisältäen MLL:n jäsenmaksun kuluvalle vuodelle tai 20 € ilman jäsenyyttä.

Lisätietoja: vesilahden.yhdistys@mll.fi

Mukaan mahtuu 7 perhettä / aloittava ryhmä.