Vaavinkaiset

Keväällä 2020 ei pidetä Vaavinkaiset -ryhmää. Seuraava ryhmä aloittaa syksyllä 2020.

Vaavinkaiset-vertaisryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti n. 2-6 kk vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmästä muodostuu oman näköisensä ryhmäläisten toiveiden mukaan; ohjatun laulu- ja lorutuokion lisäksi ryhmässä keskustellaan, kahvitellaan ja paneudutaan ryhmäläisten toiveiden mukaisiin aiheisiin.

Aika ja paikka

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Vesilahden kirkonkylän Tapolanpirtillä (Tapolantie 1).  Kymmenen tapaamiskerran jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa kokoontumisia oma-aloitteisesti.

Hinta

Vaavinkaiset on ilmainen MLL:n Vesilahden paikallisyhdistyksen jäsenille, muilta 25 € sisältäen MLL:n jäsenmaksun vuodelle 2020 tai 20 € ilman jäsenyyttä.

Lisätietoja: vesilahden.yhdistys@mll.fi

Mukaan mahtuu 10 perhettä.