Vaavinkaiset

Vaavinkaiset-vertaisryhmä on tarkoitettu ensisijaisesti n. 2-6 kk vauvoille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmästä muodostuu oman näköisensä ryhmäläisten toiveiden mukaan; ohjatun laulu- ja lorutuokion lisäksi ryhmässä keskustellaan, kahvitellaan ja paneudutaan ryhmäläisten toiveiden mukaisiin aiheisiin.

Aika ja paikka

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa tiistaisin klo 10:00 - 11:30 Vesilahden kirkonkylän Tapolanpirtillä (Tapolantie 1). Ensimmäinen kokoontuminen on 10.3.2020. Kymmenen tapaamiskerran jälkeen ryhmä voi halutessaan jatkaa kokoontumisia oma-aloitteisesti.

Hinta

Vaavinkaiset on ilmainen MLL:n Vesilahden paikallisyhdistyksen jäsenille, muilta 25 € sisältäen MLL:n jäsenmaksun vuodelle 2020 tai 20 € ilman jäsenyyttä.

Lisätietoja: vesilahden.yhdistys@mll.fi

Ilmoittautumissivulle tästä linkistä.

Ohjaaja: Miisa Nieminen

Mukaan mahtuu 10 perhettä.