Perhekahvila

KIRKONKYLÄ, Tapolanpirtti

Perhekahvila avoinna taas 17.08.2020 alkaen!

Perhekahvila on avoinna maanantaisin klo 9:30-12:00. Osoite Tapolantie 1 (punainen hirsirakennus).

Facebook ryhmä MLL perhekahvila Vesilahti

Perhekahvila on kaikille lapsiperheille avoin kohtaamispaikka: mahdollisuus tutustua muihin samassa elämäntilanteessa oleviin vanhempiin ja saada lapsille leikkiseuraa. Perhekahvilassa jutellaan ja kahvitellaan, leikitään, askarrellaan. Perhekahvila muotoutuu kävijöidensä mukaan ja ohjaajille voi esittää toiveita perhekahvilan sisällöstä. Perhekahvilat pyörivät vapaaehtoisvoimin ja uudet vapaaehtoiset ovat aina tervetulleita mukaan toimintaan, kysy rohkeasti ohjaajilta!

Perhekahvilaan voi tulla ja lähteä vapaasti oman aikataulun mukaan. Tarjoilu 1,50 €/perhe. Yleensä kuukauden ensimmäisenä maanantaina on tarjolla lounasta huokeaan hintaan. Perhekahvila on kiinni koulujen loma-aikoina.

Huom! Tulethan paikalle vain täysin terveenä, huolehdit käsi- sekä yskimishygieniasta ja muistat etäisyysohjeistukset.

Suosittelemme myös matkojen jälkeen pidättäytymään toiminnastamme, kunnes mahdollinen koronatartunnan itämisaika on ohitettu.

Narvan perhekahvilan toiminta on toistaiseksi tauolla mutta voidaan käynnistää uudelleen jos innokkaita vapaaehtoisia perhekahvilan vetäjiä löytyy. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä vesilahden.yhdistys@mll.fi tai 0451395631