Lastenhoitajat ja Doula

Kuva on linkki Perhe työantajana oppaaseen.
Doula Minna Lepola

Hoitajiksi lapsiperheisiin -kurssin suorittaneita päteviä hoitajia on valmiina lapsiperheiden avuksi! Nyt on mahdollista saada hoitaja myös päivisin.

MLL:n koulutetut ja luotettavat lastenhoitajat tulevat kotiisi hoitamaan lapsia pientä korvausta vastaan (8,20 €/h, minimipalkka 2 tunnin palkka).

Lastenhoitopalvelusta saat lisätietoa yhdistyksen lastenhoitovastaavalta.

Essi Mäkelä, lastenhoidon yhteyshenkilö
puhelinnumero 045-123 08 24, soitathan arkisin klo 17:00 jälkeen

HOITAJAKSI PEREHDYTYKSEN KAUTTA:

Lastenhoitotoiminta perehdyttää hoitajatoimintaan suoraan, jos olet sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan opiskelija tai sinulla sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan ammattitutkinto. Lisätiedot lastenhoitotoiminnasta ja perehdytyksestä: vesilahden.mll(a)gmail.com tai 045 139 5631

DOULAPALVELUA

Olen Minna Lepola -64 syntynyt, 5 aikuisen lapsen äiti ja kohta 6 lapsenlapsen mummu Vesilahden kirkonkylältä.

Olen toiminut doulana v.2013 lähtien jolloin kävin Tampereen doulapiirin sekä Tampereen Ensi-ja turvakodin koulutuksen. Sertifioiduin 2019 Doulakan kautta. Näiden lisäksi olen käynyt lukuisia muita alan kursseja kuten akupainanta, synnytyslaulu, hypnosynnytys, spinning babies, SPR:n henkinen tuki jne.

Koulutusteni jälkeen olen ollut mukana kymmenissä synnytyksissä ja saanut tavata näissä merkeissä lukuisia äitejä ja perheitä ympäri Pirkanmaata. Kokemusta on karttunut normaalisti etenevien lääkkeettömien ja monipuolisesti lääkittyjen synnytysten lisäksi pitkistä ja syöksysynnytyksistä, imukuppi- ja perätila- sekä sektio- ja monikkosynnytyksistä. Olen ollut tukihenkilönä myös keskenmenoissa ja raskaudenkeskeytyksissä. Jos olet lähdössä synnyttämään yksin tai tarvitsette puolisosi/kumppanisi kanssa lisävahvistusta tai tukea, olen käytettävissänne.

Teen tätä vapaaehtoistyönä joten korvauksena perin matkakulut sekä Tays:n parkkikulut synnytyksen ajalta. Minulta on vuokrattavissaTENS-laite omille doulattavilleni. Annan myös imetysohjausta ja neuvontaa.

Toimin sekä T:reen doulapiirin että Ensi- ja turvakodin doulana mutta minuun voi ottaa myös suoraan yhteyttä alla olevan sähköpostiosoitteeni kautta.

Olen salassapito- ja vaitiolovelvollinen!

Olen Suomen doulat ry:n jäsen ja siten sitoutunut noudattamaan Suomen doulat ry:n doulan toimenkuvaa.

Ota yhteyttä sähköpostitse minna.lepola@yahoo.fi