Jumpat ja tanssiliikunta

MIMIN JA KUKUN DANCEMIX

5 - 8 VUOTIAILLE

Uudet ryhmät aloittavat KE 24.3.

Peiponpellon liikuntasalissa

Ryhmä 1 Klo 17- 17:35

Ryhmä 2 Klo 17:45-18:20

Ohjaajina tanssiteatteriduo Mimi ja Kuku

Kurssin sisältöinä mm. hiphopin ja baletin alkeet, tiktok-tanssit, temppuilu, liikuntaleikit ja improvisaatio. Jokainen tunti sisältää myös kehonhuoltoa ja ihanat venyttelyt.

Ryhmä kokoontuu 8 kertaa. Hinta MLL-jäseniltä 20€, muilta 30€.

ILMOITTAUTUMINEN:

Lähetä 8.3.2021 mennessä yhdistyksen sähköpostiin ( vesilahden.yhdistys(a)mll.fi ) viesti, josta löytyy

- Lapsen nimi ja ikä

- Ilmoittajan nimi ja puhelinnumero

- Tieto siitä, mikäli jompikumpi ryhmistä ei ehdottomasti kävisi

Tiedon siitä mahduitko ryhmään saat sähköpostitse viikon 10 aikana.

Mukaan mahtuu 8 lasta/ryhmä.

Lisätietoa Mimistä ja Kukusta:

Majka Nurminen: Muusikko/Musiikkipedagogi AMK ja lasten joogaohjaaja/ Yogabeez UK, liikunnanohjaajaopiskelija/Varalan urheiluopisto, Kiddiejam tanssinohjaaja

Anna Kulmala: näyttelijä, artesaani/ Pirkanmaan Taitokeskus, liikunnanohjaajaopiskelija /Varalan urheiluopisto

Mimin ja Kukun kantavana ajatuksena on lapsen oman ajattelun aktivoiminen sekä terveen itsetunnon ja positiivisen minäkuvan tukeminen ja liikkumaan kannustaminen. Energisellä duolla on takanaan mm. huippusuosittu tv-sarja Pikku Kakkosessa (2008), katsojien toiveesta sarjaa on uusittu lähes vuosittain, livekeikkoja (n. 2000 kpl).

PERHEJUMPPA

(2 - 4 v) maanantaisin klo 18:15 - 19:00

PERHEJUMPPAAN EI TÄLLÄ HETKELLÄ OTETA UUSIA PERHEITÄ

Liikuntaa ja leikkejä Peiponpellon päiväkodin liikuntasalissa. Perhejumpassa liikutaan yhdessä oman aikuisen kanssa.
Ohjaajat: Saara Mäkelä ja Ida Koivistonalho
Hinta: 30€ jos perheessä yksi osallistuva lapsi ja 35€ jos perheessä useampi osallistuva lapsi. Perhejumpan maksu on perhekohtainen.

MLL Vesilahden jäsenet saavat em. maksuista 10€ alennuksen.

Ilmoittautuminen: sähköpostitse vesilahden.yhdistys@mll.fi (ilmoita lapsen nimi, ikä, vanhemman puhelinnumero)